jueves, 6 de diciembre de 2007

Programacions

Probablement des de l’escola han demanat programacions de les vostres assignatures per presentar-les a les inspectores.

Jo soc mestre d’anglès i estic en aquest cas. Us semblaria bé de fer un espai d’intercanvi de programacions per tal de tenir models?

Si hay prof@s interesad@s podríamos postear aquí las nuestras para aprender/enseñar y compartir. ¿Lo comentamos?

Un saludo
Víctor

7 comentarios:

Ruben "Oboko" dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Vicky dijo...

ues si que deberiamos hacer un intercambio. A mi solo se me a informado de que ésto pasará, pero no se ha concretado nada mas.

La verdad es que no tengo nada con cara y ojos aceptables que poder enseñar. Si que tengo mis programaciones hechas. Pero en borrador y a mi manera. Es la primera vez que programo y la verdad sea dicha, no tengo ni idea de lo que quieren ver.
Se me ha asignado un tutor, aunque a pesar de que tiene buenas intenciones, sospecho que tiene aun menos idea que yo de lo que piden.

4 de enero de 2008 11:52

cristina lanau dijo...

creia que aquests dies amb les festes s'apuntaria més gent però la Festa és massa grossa!, Ens veiem el dia 12/1 a l'aula 206. Bon any nou!
Cris

Víctor dijo...

Estic segur que amb el tema de les programacions hi haurà interesats. Crec que tots volem ajuda.

Víctor dijo...

martes 8 de enero de 2008
Hola,



Tot just avui m'hi poso. Salut i bon any a tothom.



Ens veurem disssabte. Abans, hi ha la possibilitat de que parli amb la inspectora de la meva comissió avaluadora. Miraré de treure alguna cosa respecte a les programacions.



Fins aviat i bon inici,



Edgar

cristina lanau dijo...

Estic programant l'exercici del curs de l'ICE...i em perdo en la seqüenciació d'activitats d'ensenyament-aprenentatge en relació als Objectius d'aprenentatge i Objectius terminals....Penso que arribats aquí també hauríem de programar, d'escriure, 2 ó 3 objectius d'aquests partint del didàctics de la primera part de l'exercici, és així?
Help! I need somebody Help!...
Cristina

Anónimo dijo...

Hola Cristina. Todavía no me he puesto con el trabajo. Espero poder hacerlo mañana por la mañana. Ya te comentaré como lo veo. Un saludo
Víctor